Termene și condiții

1. Definitii

 • Compania – se refera la CONSTRUIESTE SIMPLU SRL – persoana juridica romana, cu sediul in Municipiul Baia Mare, Bulevardul Unirii, nr.16, et.6, ap.23, cam.2 (spatiul din imobilul SP1), judet Maramures, inmatriculata la ORC de pe langa Tribunalul Maramures sub nr. J24/169/17.01.2019;
 • Utilizator/constructor- persoana fizica/juridica care a finalizat procesul de inregistrare a unui cont, in vederea creării unui profil de utilizator care va apărea pe Site;
 • Client – se refera la persoanele care navighează pe site și care contactează utilizatorul care deține un profil pe Site;
 • Lucrare/solicitare – se refera la contactarea unui utilizator de către un client, prin intermediul site-ului, în vederea prestării serviciilor din domeniul de specialitate;
 • Servicii – desemneaza orice serviciu care urmeaza a fi furnizat de catre Construieste Simplu utilizatorilor, care include, dar nu se limiteaza la: informatii, servicii si produse furnizate prin intermediul site-ului sau prin telefon sau e-mail;
 • Comanda/Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Client si Constructor, fara prezenta fizica simultana a Clientului si a Constructorului si prin care acesta din urma isi exprima intentia de a achizitiona Produse si/sau Servicii furnizate de Constructor si de a proceda la plata acestora.
 • Cont de utilizator sau Cont presupune sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail/username si o parola care contine informatii despre o persoana si/sau istoricul solicitarilor/lucrarilor executate, preferinte etc.
 • Pret/abonament – suma platita catre companie, de catre constructor, in vederea crearii si detinerii unui profit pe site;
 • Site/Platforma – se refera la domeniul construiestesimplu.ro si toate paginile, conținutul și subdomeniile conținute în acesta.
 • GDPR– se refera la Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 Aprilie 2016 al Parlamentului European si al Consiliului UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE;
 • Legislatia specifica privind protectia datelor se refera la legislatia nationala si europeana in materia protectiei datelor, incluzand dar fara a se limita la GDPR;
 • Newsletter se refera la buletinul informativ, exclusiv electronic, transmis de Companie cu privire la noutatile referitoare la activitatea sa, informatii cu privire la Produse si/sau Servicii si/sau promotii desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Societatii cu referire la informatiile continute de acesta.

2.Utilizarea informatiilor

 • Accesarea site-ului construiestesimplu.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, formularea unei recenzii, exprimarea interesului pentru profilul unui utilizator se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Companie in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin email sau prin anunturi pe site. Aceste termene si conditii se aplica utilizarii acestui site. Accesand acest site/creand un profil, sunteti de acord sa respectati termenele si conditiile prezentate mai jos.
 • Daca nu sunteti de acord sa respectati aceste termene si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site. De asemenea, daca, in orice moment, termenele si conditiile reglementate prin intermediul prezentului document devin inacceptabile pentru dvs., va rugam sa sistati imediat accesarea si folosirea construiestesimplu.ro
 • Compania garanteaza utilizatorului acces pe site-ul construiestesimplu.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al companiei.
 • Pe site-ul contruiestesimplu.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale.
 • Pentru a putea detine un profil in domeniul de specialitate, utilizatorul trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul construiestesimplu.ro.
 • Compania nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului, inclusiv privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
 • Prin crearea unui profil pe site, utilizatorii isi vor face publice urmatoarele date personale: nume si prenume, adresa, email, telefon si poza. Prin accesarea site-ului, clientii vor avea acces la datele personale ale utilizatorilor, mentionate anterior.
 • Platforma nu trebuie utilizata in urmatoarele scopuri:
 1. Publicarea, distribuirea, diseminarea sau postarea ori transmiterea de mesaje, materiale, comentarii, sau informatii ilicite, nelegale, hartuitoare, calomnioase, abuzive, amenintatoare, vulgare, obscene sau prejudiciabile in orice alt mod;
 2. Hartuirea, defaimarea, tulburarea, amenintarea sau incalcarea in orice alt mod a drepturilor legitime ale altora, incluzand drepturile de protectie a datelor;
 • Obtinerea accesului neautorizat la alte sisteme informatice;
 1. Interferarea cu utilizarea Site-ului de catre oricare alt Vizitator/Utilizator/Client/Constructor;
 2. Incercarea de a modifica/altera/afecta in orice mod continutul digital;
 3. Incarcarea, publicarea sau transferarea in orice mod a unor fisiere care contin virusi, spyware, malware, fisiere corupte sau orice alt software sau programe similare care pot deteriora sau limita/afecta functionalitatea Platformei, a Serviciului ori a Continutului digital;
 • Utilizarea oricarei comunicari sau a oricarui Continut digital sau informatii obtinute prin intermediul Platformei intr-un mod ce intra in conflict cu interesele legitime sau cu activitatea noastra ori a afiliatilor/partenerilor nostri;
 • Intr-o modalitate care ar putea deteriora, dezactiva, supraincarca sau afecta site-ul construiestesimplu.ro in orice mod sau ar interfera cu utilizarea si intretinerea Site-ului;
 1. Incercarea de a obtine acces neautorizat la orice alte conturi inregistrate, sisteme informatice sau retele asociate;
 2. Incercarea de a obtine materiale sau informatii printr-un mijloc care nu a fost facut disponibil deconstruiestesimplu.ro sau permis expres de catre Noi.

3.Acces

 • Accesul furnizat de Companie cu privire la acest Site este dedicat strict pentru vizitarea, utilizarea, logarea, si/sau pentru a ne transmite Feedback.
 • Utilizatorii/Vizitatorii isi asuma intreaga raspundere pentru accesarea si modalitatea de utilizare a acestui Site.
 • Este interzisa utilizarea Site-ului in scopuri comerciale si/sau intr-o maniera contrara intereselor Companiei, fara acordul prealabil scris al Companiei.
 • Serviciul Platformei denumit “Contul meu” este furnizat de Companie in mod gratuit, in conditiile si cu respectarea Termenelor si Conditiilor.
 • In ipoteza in care nu doriti sa va inregistrati in calitate de Utilizator, aveti in continuare posibilitatea de naviga pe Site.
 • In toate cazurile, va obligati si sunteti de acord sa nu folositi Platforma si/sau Serviciul/Continutul digital in alte scopuri decat cele reglementate prin prezentul Document.
 • Daca CONSTRUIESTE SIMPLU SRL are motive sa creada ca este posibil sa existe o incalcare a securitatii sau a utilizarii abuzive a Serviciului sau a Platformei prin intermediul Contului dvs., este posibil sa va solicitam sa va schimbati parola sau, dupa caz, sa suspendati/suspendam utilizarea Serviciului.
 • Accesul dvs. la Site (inclusiv crearea unui profil) poate fi ocazional limitat pentru a permite o intretinere de rutina.
 • Desi luam toate masurile si precautiile rezonabile in legatura cu Contul dvs., nu oferim nicio garantie (explicita sau implicita) de niciun fel cu privire la continutul sau functionarea acestuia. Nu garantam, spre exemplu, ca utilizarea Serviciului nu va fi niciodata intrerupta sau fara erori. Prin urmare, aveti reprezentarea faptului ca societatea CONSTRUIESTE SIMPLU SRL este exonerata de orice astfel de raspundere, pretentie ori prejudiciu decurgand din sau in legatura cu utilizarea Serviciului de catre dvs.
 • Orice comportament fraudulos care este in masura sa afecteze activitatea construiestesimplu.ro este strict interzis, Compania rezervandu-si dreptul de a suspenda/desfiinta contul Utilizatorului care are o astfel de conduita. Orice frauda/tentativa de frauda vor fi raportate si pedepsite in conformitate cu legislatia in vigoare.

4.Crearea unui cont de catre constructor

 • Constructorul este obligat ca, la momentul la care doreste sa creeze un cont, sa ofere Companiei adresa sa de email, datele sale de identitate, cum ar fi numele, prenumele, domiciliul, adresa de e-mail si o fotografie. Utilizatorul garanteaza faptul ca datele furnizate sunt corecte, complete si conforme.
 • Constructorul isi asuma obligatia de a comunica catre Companie date de identitate reale, actuale si complete, informatii care pot fi ulterior verificate de catre Companie, in vederea evitarii fraudelor. Constructorul intelege si accepta verificarea informatiilor personale furnizate, anterior confirmarii inregistrarii contului de utilizator. Clientul intelege si accepta politica companiei de a aproba un cont nou inregistrat in termen de 7 zile lucratoare de la momentul introducerii datelor de catre client.
 • La momentul crearii contului, utilizatorul va pune la dispoziție trei contacte care pot furniza informații cu privire la calitatea sa profesionala, informatii care vor fi verificate anterior afisarii contului, urmand ca cele trei recenzii sa fie afisate pe site, la profilul utilizatorului.
 • Constructorul isi da acordul pentru verificarea datelor de identitate la momentul la care inregistreaza contul de utilizator, inclusiv la un moment ulterior, conform protocoalelor de securitate decise de Companie, in mod discretionar.
 • Compania isi rezerva dreptul de a verifica contul constructorului, pentru a se asigura de veridicitatea acestuia si a datelor generate. In situatia in care considera ca nu a probat identitatea sa, isi rezerva dreptul de a bloca respectivul cont de utilizator care permite accesul la serviciile furnizate, fara nicio notificare prealabila.
 •  

5.     Servicii

 • Platforma construiestesimplu.ro reprezinta o piata online pentru profesionisti in domeniul constructiilor si pentru clienti care au nevoie de serviciile acestora.
 • Prin intermediul platformei noastre, utilizatorul poate crea un profil, prin care sa expuna domeniile in care activeaza si experienta in acele domenii, iar clientul poate identifica profesionisti in domeniile de interes, pe care ii poate contacta via telefon sau mesaj pe profil. Fiecare accesare a numarului de telefon al constructorului sau orice mesaj plasat prin intermediul profilului acestuia va fi contorizata de catre Companie, in vederea determinarii rentabilitatii profilului utilizatorului pe site. La momentul finalizarii lucrarii, clientul va avea dreptul de a lasa un feedback pe profilul constructorului. Orice feedback plasat va fi supus verificarii de catre Companie, anterior afisarii acestuia pe profilul utilizatorului. Compania isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea afisarii unui feedback, in masura in care acesta contravine termenilor si conditiilor sau daca, in urma verificarilor efectuate, nu corespunde realitatiil

6.Plata

 • Plata serviciilor furnizate de catre Companie se face doar de catre constructor. Dacă sunteți un utilizator care inregistrati un cont de constructor, sunteți de acord să plătiți catre construiescsimplu.ro o taxă pentru operatiunile efectuate prin intermediul serviciului nostru.
 • Prin acceptarea termenilor si conditiilor, intelegeti ca societatea nu garanteaza ca veti fi contractat automat doar prin crearea si mentinerea unui profil de utilizator pe site-ul nostru.
 • Prin crearea contului de utilizator, veti avea obligatia de achitare a unui abonament lunar, in functie de optiunea exprimata. Abonamentul simplu presupune afisarea unei singure meserii, pentru contravaloarea sumei de 8.9 lei. Abonamentul standard presupune afisarea a cinci meserii, pentru contravaloarea sumei de 15.9 lei. Abonamentul premium presupune afisarea numarului maxim de meserii, pentru contravaloarea sumei de 26.9 lei. Exista un total de 11 meserii pe care le puteti selecta. In urma crearii profilului si a selectarii tuturor meseriilor dorite, se va emite de catre Companie factura fiscala aferenta abonamentului, care va fi comunicata via email, urmand ca dvs. sa o achitati in cel mai scurt timp de la transmitere. Profilul nu va fi activ numai in termen de 7 zile lucratoare de la crearea acestuia, sub rezerva verificarii informatiilor furnizate catre Companie si a achitarii facturii fiscale.
 • In urma selectarii unui tip de abonament, exista varianta achitarii costurilor in avans pentru o perioada de 6 sau 12 luni.
 • Compania accepta plata prin card de credit sau de debit sau prin virament bancar. Prin introducerea datelor de card cu care urmează să fie efectuata plata, confirmați că sunteți autorizat să efectuați o astfel de plata.
 • Prin acceptarea termenilor si conditiilor, sunteți de acord să primiți toate facturile prin e-mail la adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că această adresă de e-mail funcționează corect.
 • Utilizatorul este de acord ca plata serviciului online sa fie procesata de catre platforma Paylike., precum si sa accepte toate conditiile de procesare impuse de acea platforma. Paylike acționează ca operator de date în ceea ce privește informațiile despre instrumentul dvs. de plată, consultați politica lor de confidențialitate pentru mai multe informații despre prelucrare
 • Compania accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit, plata efectuata va fi procesata imediat.
 • Autorizarea platii se face printr-un procesator extern, iar prestatorul nu este responsabil de utilizarea unor carti de credit/debit care nu sunt valide sau de utilizarea incorecta a cartilor de credit/debit. In cazul in care plata online nu a fost confirmata, va rugam sa va adresati bancii emitente a cartii de credit/debit.
 • Plata se considera efectuata doar la momentul la care contul Companiei este alimentat cu suma de bani ce formeaza obiectul platii.
 • Ulterior crearii contului, factura fiscala aferenta abonamentului lunar se va transmite via e-mail pana in data de 5 a fiecarei luni, urmand ca utilizatorul sa o achite in cel mai scurt timp. In situatia in care contul Companiei nu este creditat cu suma aferenta abonamentului in maxim 48 de ore de la data transmiterii facturii lunare, Compania are dreptul de a suspenda contul utilizatorului, pana la momentul efectuarii platii. In situatia in care, in maxim 5 zile de la momentul comunicarii facturii fiscale, nu se efectueaza plata abonamentului, Compania are dreptul de a inchide contul utilizatorului. In situatia in care abonamentul este facturat ulterior inceputului de luna, acesta se va achita lunar, in data aferenta zilei in care acesta a fost creat.
 • In situatia in care utilizatorul nu este contactat de catre potentiali clienti prin intermediul profilului existent pe site (nici telefonic, nici prin mesaj) intr-un interval de 12 luni de la crearea profilului, Compania se obliga sa restituie acestuia sumele achitate cu titlu de abonamente. In acest sens, utilizatorul trebuie sa solicite Companiei inchiderea contului detinut pe site urmand ca, in termen de 30 de zile de la inchiderea contului, sa ii fie restituiti banii in contul din care a efectuat plata abonamentelor.

 

7.Drepturi si Obligatii

 • Societatea isi asuma obligatia de a executa contractul incheiat cu buna-credinta, in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniu, fiind supusa legislatiei din Romania.
 • Utilizatorul isi asuma obligatia de a isi gestiona contul cu respectarea prezentilor termeni si conditii. Utilizatorul intelege si accepta faptul ca societatea isi rezerva dreptul de a verifica continutul tuturor postarilor care urmeaza a fi efectuate pe site de catre utilizatori. In masura in care continutul postat de catre utilizator cuprinde un limbaj sau o poza indecenta, societatea nu va autoriza o astfel de postare. In masura in care utilizatorului i se refuza continutul unei postari de doua ori consecutiv, societatea isi rezerva dreptul de a inchide contul acestuia.
 • Toți utilizatorii inteleg ca orice manifestare a unui comportament calomnios, a unei activitati ilegale sau a oricarei alte forme de abuz a functiei de feedback sau a oricarei alte parți a site-ului este interzisa si poate fi chiar raportata institutiilor abilitate in acest sens.
 • Construieste Simplu va avea dreptul (dar nu și obligația), la propria discreție, să elimine orice conținut disponibil pe site care incalca litera legii sau  termenii si conditiile.
 • Constructorul intelege si accepta faptul ca clientul are dreptul de a lasa un feedback pe profilul constructorului. Acest feedback va putea fi retras oricand de catre clientul care l-a postat. De asemenea, constructorul intelege si accepta faptul ca, la trei feedback-uri negative postate pe profilul acestuia, compania are dreptul a-i inchide contul, fara posibilitate de a mai fi redeschis de catre aceeasi persoana.
 • Utilizatorii isi exprima acordul ca pozele pe care acestia le incarca prin intermediul contului inregistrat pe site sa fie postate pe site. De asemenea, utilizatorii inteleg si accepta faptul ca pozele postate prin intermediul contului lor pot sa fie descarcate de pe site-ul companiei de catre terte persoane, fara ca societatea noastra sa fie in vreun mod responsabila pentru maniera in care vor fi utilizate aceste poze, ulterior descarcarii continului lor de pe site. De asemenea, utilizatorul isi exprima acordul ca profilul lor sa poata fi folosit în spoturi publicitare, care urmează a fi difuzate pe diverse canale.

8.Limitari

 • Prin utilizarea serviciilor furnizate de Construieste Simplu, recunoasteti faptul ca societatea noastra nu actioneaza ca un contractor sau agent și nu este responsabil pentru nici o activitate rezultata in urma incheierii unui contract intre client si constructor
 • Este responsabilitatea utilizatorului sa poarte discutiile cu clientii, sa negocieze conditiile prestarii serviciilor, adecvate nevoilor clientului si sa negocieze termenii contractuali pentru orice activitate pe care o intreprinde si Construieste Simplu nu va fi implicată sau nu va fi trasa la răspundere pentru niciun contract de servicii intre client și profesionist.
 • In cazul in care aveti o disputa cu unul sau mai multi utilizatori, intelegeti ca societatea noastra, angajatii, agentii si succesorii sai in drepturile nu pot fi tinuti sa raspunda pentru reclamatii și daune (reale și consecvente) de orice natură sau natură, cunoscute sau necunoscute, care decurg din sau in orice fel sunt legate de astfel de dispute si / sau de serviciul nostru.
 • Construieste Simplu ofera o platformă care conecteaza clientii care au nevoie de prestarea unui serviciu cu furnizori de servicii in domeniul constructiilor, avand la baza feedback-ul autentic. Nu garantam si nici nu raspundem pentru modalitatea de indeplinire a obligatiilor contractuale asumate de catre constructor, in relatia cu clientii. Orice fel de garantie/raspundere va trebui specificata in contractul incheiat intre client si constructor.
 • Compania nu este in niciun fel responsabila in masura in care, ulterior confirmarii de catre client executarea unui lucrari cu un anumit constructor, clientul se razgandeste si nu mai doreste executarea lucrarii cu constructorul respectiv.
 • Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 • Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

9.Protectia datelor personale

 • Societatea CONSTRUIESTE SIMPLU SRL va respecta dreptul la confidentialitate si protejeaza datele dumneavoastra cu caracter personal, in scopul folosirii corespunzatoare a acestora.
 • Din perspectiva Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare Regulamentul sau GDPR), CONSTRUIESTE SIMPLU SRL este Operator, in ce priveste datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti.
 • Date cu caracter personal inseamna orice informatii care pot fi folosite pentru a va identifica in mod direct sau indirect, individual sau impreuna cu alte informatii.
 • Datele dvs. de acces/logare in Cont trebuie sa ramana strict confidentiale si sa nu fie distribuite ori facute cunoscute altei persoane.
 • Scopul prelucrarii este acela al executarii contractului, durata acesteia fiind durata contractuala, la care se adauga perioada de stocare a evidentelor contabile.
 • In ceea ce priveste datele dvs, beneficiati de urmatoarele drepturi:
 • Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs personale;
 • Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
 • Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
 • Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
 • Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
 • Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
 • Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs, il puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
 • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.
  • Site-ul prestatorului utilizeaza, ca majoritatea website-urilor, cookies pentru a ajuta vizitatorii sa se bucure de o experienta mai buna de navigare. Acest site foloseste cookie pentru a oferi servicii mai bune utilizatorilor si pentru a le prezenta continut atractiv si util. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati Politica de utilizare a cookie-urilor.

10.Litigii

 • Prin folosirea site-ului construiestesimplu.ro, utilizatorul se declara de acord cu “Termenele si conditiile de utilizare”.
 • In toate cazurile, partile vor incerca sa solutioneze pe cale amiabila orice diferend, disputa ori litigiu decurgand din/sau in legatura cu Contractul si/sau aceste Termene si Conditii, inclusiv referitor la validitatea, interpretarea, executarea ori incetarea efectelor acestora.
 • In vederea transarii oricarei nemultumiri cu privire la produsele/serviciile noastre, va rugam sa ne contactati utilizand urmatoarea adresa de corespondenta electronica [email protected]
 • Daca solutionarea amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare, competenta fiind a instantelor de judecata de la sediul Companiei.

11.Comunicari

 • Toate comunicarile intre societatea Construieste Simplu si dvs., intervenite dupa crearea unui cont, se efectueaza prin e-mail ori telefonic. Va recomandam sa cititi mesajele e-mail primite pe tot parcusul executarii contractului, astfel incat sa luati cunostinta de orice modificari sau probleme privind contul dvs. de utilizator.
 • Daca trimiteti o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau adresa generala de contact identificata pe site-ul construiestesimplu.ro, vom folosi datele dumneavoastra personale obtinute prin intermediul comunicarii pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra.

12.Drepturi de proprietate intelectuala

 • Continutul digital precum si domeniul si subdomeniile acestui Site sunt protejate prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala/industriala apartinand CONSTRUIESTE SIMPLU SRL si/ sau colaboratorilor sai ori altor parti terte.
 • Este strict interzis sa descarcati, sa modificati, sa publicati, sa transmiteti, sa transferati sau sa vindeti, sa reproduceti, sa creati lucrari derivate din sau in legatura cu Continutul la care aveti acces, sa il distribuiti, sa il afisati/inversati/alterati sau sa il exploatati in orice alta maniera, partial sau integral, fara acordul prealabil scris al CONSTRUIESTE SIMPLU SRL. Pentru orice intrebari legate de drepturile de proprietate intelecutala si/sau drepturi conexe va rugam sa ne contactati utilizand urmatoarea adresa de email [email protected].
 • Sunteți de acord că societatea are dreptul (dar nu obligația) de a vă dezactiva contul, de a vă bloca adresa de e-mail sau de a vă întrerupe sau restricționa accesul sau utilizarea site-ului, imediat și fără notificare, pentru orice motiv, inclusiv, fără limitare, dacă societatea consideră că ați acționat intr-o maniera care nu este in concordanta cu politica noastra sau cu litera legii.

13.Publicarea opiniilor referitoare la profilul unui utilizator

 • Posibilitatea recenziilor exista pentru a oferi clientilor sansa de a-si impartasi experienta cu utilizatorii sau activitatea prestata de catre acestia.
 • Prin publicarea de continut generat de vizitatori pe site-ul nostru, ne oferiti o licenta neexclusiva, perpetua, irevocabila, nelimitata teritorial, fara a obliga compania la efectuarea vreunei plati catre utilizator/client sau catre o terta parte.
 • Aceasta licenta include dreptul de a gazdui, reproduce, modifica, adapta si distribui orice continut al vizitatorului publicat pe site-ul construiestesimplu.
 • In ceea ce priveste regulile pentru publicarea acestor recenzii: recenziile se posteaza pe site in maxim 5 zile lucratoare de la transmiterea acestora, ulterior verificarii lor de catre membrii companiei. Pe site vor fi publicate opiniile pertinente si sincere la adresa utilizatorilor, sens in care vizitatorii trebuie sa fie specifici in exprimarea acestora, fara a utiliza un limbaj injurios sau defaimator sau critici la adresa altor clienti care au postat mesaje anterioare.

14.Dispozitii finale

 • Societatea CONSTRUIESTE SIMPLU SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului construiestesimplu.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Societatea CONSTRUIESTE SIMPLU SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
 • Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a CONSTRUIESTE SIMPLU SRL.
 • Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare demersurile judiciare ce se impun impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
 • Recomandam ca utilizatorii sa ruleze un program antivirus pentru toate materialele descarcate de pe internet. CONSTRUIESTE SIMPLU SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice pierdere, intrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastra, care pot aparea in timp ce navigati pe site-ul construiestesimplu.ro.
 • Website-ul poate contine link-uri catre site-uri si resurse care nu sunt proprietatea noastra. CONSTRUIESTE SIMPLU SRL nu are niciun control asupra acestor site-uri si a resurselor gasite in cadrul acestora si, prin urmare, nu va fi raspunzator pentru disponibilitatea acestor site-uri, nici pentru continutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informatiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru functionalitatea sau performantele acestor site-uri sau pentru incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala sau a altor drepturi care apar in cadrul acestor site-uri.
 • Accesand site-ul construiestesimplu.ro si site-urile aratate anterior, confirmati ca ati inteles posibilele consecinte ale accesarii acestora si acceptati termenele si conditiile de mai sus.
 • Prin accesarea site-ului construiestesimplu.ro, declarati ca nu incalcati nicio norma legala din statul sau tara dvs.